Mead Johnson

Logo Mead Johnson

 

Wat konden bezoekers doen tijdens de Lab Experience Day

Tijdens de Lab Experience Day gehouden op zaterdag 12 november 2011, konden scholieren met hun ouders een kijkje komen nemen op het laboratorium van Mead Johnson. Ervaren analisten stondendeze dag klaar om de bezoekers alles te vertellen over het werk dat door hen dagelijks wordt uitgevoerd. Door mineralen en vitamine analyses zelf uit te voeren maakten de leerlingen kennis met het werk van een analist.

Hoe goed ben jij in het proeven en ruiken van verschillende geur en smaakstoffen? Proef het verschil tussen zuur, zoet, zout en bitter. Test je smaakpapillen en reukvermogen en doe mee met het panelonderzoek. Dit waren onderdelen waar de leerlingen zich mee bezig hielden tijdens het bezoek aan ons laboratorium.

Terwijl de scholieren hun eerste laboratorium ervaring opdeden was er een programma voor de ouders om Mead Johnson beter te leren kennen. Daarnaast boden we algemene informatie over opleidingsmogelijkheden en de arbeidsmarkt.

Wil je meer informatie over Mead Johnson Nutrition dan kun je terecht op de website www.meadjohnson.nl. Hieronder een korte introductie.

Over Mead Johnson

Mead Johnson Nutrition is één van de grootste fabrikanten van zuigelingenvoeding ter wereld. In meer dan 110 landen over de gehele wereld, zijn voedingen van Mead Johnson verkrijgbaar. In Nederland bestaat het assortiment uit standaard zuigelingenvoedingen en uit voedingen voor zuigelingen met voedingsproblemen.

Over de gehele wereld doet Mead Johson omvangrijke onderzoeken, waarmee wordt bijgedragen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zuigelingenvoeding. Mead Johnson kan zo een innovatief en hoogwaardig kwalitatief aanbod van haar voedingen blijven aanbieden.

Uiteindelijk gaat het om de voeding voor de baby en daarvoor is alleen het beste goed genoeg. De doelstelling van Mead Johnson is dan ook om ‘infants and children the best start in life’ te geven.