Nijmegen

Tijdens de Lab Experience Day konden scholieren met hun ouders een kijkje komen nemen op het laboratorium van Mead Johnson. Ervaren analisten stonden deze dag klaar om de bezoekers alles te vertellen over het werk dat door hen dagelijks wordt uitgevoerd. Dooranalyses zelf uit te voeren maken de leerlingen kennis met het werk van een analist.

De scholieren komen in contact met laboratoriummedewerkers en voeren experimenten uit met dezelfde apparatuur die dagelijks in het laboratorium gebruikt wordt. Bij Mead Johnson in Nijmegen gaan scholieren onder andere aan de slag met geur- en smaakstoffen. Ook konden scholieren zelf analyses uitvoeren op zelf meegebrachte olie, om zo echt het werk van een analist te ervaren.

Voor ouders en docenten was er een apart programma met informatie over onder andere de arbeidsmarkt.

Wil je meer informatie over Mead Johnson Nutrition dan kun je terecht op de website www.meadjohnson.nl. Hieronder een korte introductie.

Over Mead Johnson

Mead Johnson Nutrition is één van de grootste fabrikanten van zuigelingenvoeding ter wereld. In meer dan 110 landen over de gehele wereld, zijn voedingen van Mead Johnson verkrijgbaar. In Nederland bestaat het assortiment uit standaard zuigelingenvoedingen en uit voedingen voor zuigelingen met voedingsproblemen.

Over de gehele wereld doet Mead Johson omvangrijke onderzoeken, waarmee wordt bijgedragen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zuigelingenvoeding. Mead Johnson kan zo een innovatief en hoogwaardig kwalitatief aanbod van haar voedingen blijven aanbieden.

Uiteindelijk gaat het om de voeding voor de baby en daarvoor is alleen het beste goed genoeg. De doelstelling van Mead Johnson is dan ook om ‘infants and children the best start in life’ te geven.

Voor deze LED werkten samen:

 

Logo Mead Johnson